0%

Inklusion i skolen, institutionen og familien

Giver brugeren øget overskud til læring og udvikling
Styrker kommunikationen mellem skole og forældre
Mulighed for at oprette og redigere strukturen overalt
Ensartet struktur i hjemmet, institutionen og på skolen

Hele familiens struktur app

Giver ro, tryghed og overskud...

Nu kan jeg selv

Strukturen er lige ved hånden. Hjælp til personer med særlige behov for struktur...

Strukturen med overalt

Få alle væsentlige funktioner i ét og samme værktøj!

Symbolkommunikation er en kalender app og program, der gør børn og unge med Autisme, Aspergers og ADHD mere selvhjulpne.

Symbolkommunikation hjælper personer med et særligt behov for struktur og billedstøttet kommunikation med at skabe struktur i hverdagen. Brug det på både smartphone, tablet og computer...
minuge plus 1 års adgang til Symbolkommunikation

Enkel struktur og overblik til alle

Vi har gjort Symbolkommunikation endnu lettere at bruge i dagligdagen, samt justeret prisen ned – så alle med Autisme, ADHD, Aspergers eller andre kognitive udfordringer, har adgang til enkel struktur hjemme, i skolen, på institutionen, på jobbet og på farten. Det fejre vi med en vild kampagne… 1 års Symbolkommunikation + Min uge whiteboardtavle Kr. 479,-
+ Read More

Symbolkommunikation er blevet endnu mere brugervenlig…

Så tjek at din app er opdateret på din smartphone eller tablet, uanset om det er en Google eller Apple enhed. – Hent eller opdater App’en på Google Play eller App store.

Inklusion kan lykkes, lær hvordan – Gratis seminar d. 30 november

Gratis seminar for forældre, pædagoger og lærere til børn og unge med Autisme, Aspergers, ADHD eller andre kognitive udfordringer.

Hver tiende elev er tosproget

…ja, faktisk er det lidt flere end hver tiende elev der er tosproget…hvilket selvfølgelig kan give nogle sprogudfordringer i samarbejdet med forældrene. Symbolkommunikation kan bl.a. Arabisk, Fransk og Engelsk. Det vil sige at f.eks. arabisk talende forældre kan tilknyttes barnets kalender med skoleskema via deres telefon. Forældrene er utrolig vigtige for deres børns læring. Det gælder
+ Read More

…godt nyt på vej!

Kære brugere…Symbolkommunikation bliver endnu bedre! I løbet af denne uge, bliver jeres symbolkommunikation App opdateret + symbolkommunikation.dk Bare roligt, det kommer ikke til at se anderledes ud…

Vinder af 1 års familielicens er…

Vores lille Facebook konkurrence er slut, og der er trukket en vinder af 1 års familielicens til Symbolkommunikation Tusind tak til alle jer der deltog!

Nyhed…Symbolkommunikation til hele familien

En brugerlicens til Symbolkommunikation, hedder fremover en “Familielicens”… Det betyder at licensen dækker struktur til hele familien, både børn og forældre.

Rimer Ur på Struktur?

Vi bliver ofte spurgt om det kan lade sig gøre at benytte Smartwatch fra bla. Apple, Google, Sony og Samsung, altså et ur der taler sammen med din smartphone, sammen med Symbolkommunikation? Det hurtige svar er, JA!

et år symbolkommunikation plus min uge tavle kun 795,-

Strukturpakke til spotpris, hurtig igang med struktur!

Er du forældre, lærer eller pædagog til et barn eller ungt menneske med Autisme, ADHD, Aspergers eller andre kognitive udfordringer der kræver særlig struktur? Så er strukturpakken helt sikkert noget for dig.

1 2 3 4 5 6 7