Rimer Ur på Struktur?

Ur med struktur, Smartwatch med SymbolkommunikationVi bliver ofte spurgt om det kan lade sig gøre at benytte Smartwatch fra bla. Apple, Google, Sony og Samsung, altså et ur der taler sammen med din smartphone, sammen med Symbolkommunikation?
Det hurtige svar er, JA!

Symbolkommunikation snakker sammen med Apples Smartwatch og de fleste andre “Smart watches” der virker med Android (Google).

Fordelen ved et smartwatch der taler sammen med Symbolkommunikation, at en person med Autisme, ADHD eller Aspergers vil modtage påmindelser, f.eks. om at de nu skal være i et nyt klasseværelse, på armbåndsuret.

Det kræver ingen opsætning i Symbolkommunikation…hvis dit ur taler sammen med din telefon eller tablet, taler det som udgangspunkt også sammen med Symbolkommunikation App’en.

Mange benytter allerede Symbolkommunikation på deres smartphone, tablet eller computer med rigtig gode resultater – så du behøver altså ikke købe nyt ur for at få glæde af Symbolkommunikation.

Er det en go’ idé?
Men når spørgsmålet går på om det er en go’ idé at benytte Smartwatch til struktur, vil vi overlade det til jer.

Hvis det er et smartwatch, der gør at barnet eller den unge med kognitive udfordringer, husker at kigge på strukturen, virker det jo umiddelbart som en go´ idé.
Men hvem kan have gavn af struktur på ur?

Vi vil gerne høre din mening – skriv endelig på: facebook.com/symbolkommunikation eller på symbol@exakt.dk