Enkel struktur og overblik til alle

Enkel struktur og overblik til alle
Vi har gjort Symbolkommunikation endnu lettere at bruge i dagligdagen, samt justeret prisen ned – så alle med Autisme, ADHD, Aspergers eller andre kognitive udfordringer, har adgang til enkel struktur hjemme, i skolen, på institutionen, på jobbet og på farten.

Det fejre vi med en vild kampagne…

1 års Symbolkommunikation + Min uge whiteboardtavle
Kr. 479,- incl. moms – Bestil her!
(kan også bestilles uden tavle – Bestil her!)

Uanset om du vælger Symbolkommunikation med eller uden tavle, kan du deltage på en gratis workshop i Aarhus, København, Odense, Kolding eller Nørresundby.
(Tilbuddet gælder til 31.3.2017 – Efterfølgende koster Symbolkommunikation 598,- incl. moms. pr. år)

minuge plus 1 års adgang til Symbolkommunikation

Symbolkommunikation

…er en visuel kalender app og et program, der benyttes af mennesker i alle aldre, med kognitive udfordringer og særlig behov for struktur.

Og det er ikke en helt almindelig kalender…Symbolkommunikation giver nemlig mulighed for at benytte piktogrammer og egne billeder i kalenderen, invitere relationer, lave guider osv. altsammen super enkelt at oprette og benytte.
Symbolkommunikation kan benyttes på alle enheder og der er fri support.

Min uge tavlen

…er en whiteboard tavle i høj kvalitet med uge kalender.
Tavlen måler 45×60 cm. – diskret størrelse, men samtidig en størrelse der sikre et tydeligt overblik over dagens hovedpunkter.

Tavlen er perfekt sammen med Symbolkommunikation, der kan indeholde en detaljeret kalender samt giver mulighed for at printe piktogrammer til tavlen. Hvilket sikre en ensartet kommunikation.

Bestil allerede nu!

Har du brug for Symbolkommunikation til en eller flere klasser på en skole eller institution? – Anbefaler vi en Skolelicens!